//Forever Imperfect
HAZE

Monday, 24 June 2013 @ 07:56 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum and slamat malam everyone , kay dah lama tak update blog ni rasa nya dah setahum kot.. ni nak bagithu skarang ni haze or jerebu dah makin teruk lah dekat Malaysia lebih lebih lagi dekat Kuala Lumpur and Selangor. ni semua sebab pembakaran dekat Indonesia. Btw yang tak boleh blah nya sekolah hanya dapat cuti sehari je . itupun jerebu yg tak berapa nak teruk ini yang teruk taknak pulak bagi cuti .now kena lah pegi skolah dah lah takde mask :3 what a sad life...


Older Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm human and blahblah goes here. Simple Person . JUST FOLLOW ME . Thanks :)

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Syarifah Zulaikha

Best View at GOOGLE CHROME!